Haverhals Logistiek

Uw solide en betrouwbare partner in wegtransport en logistieke dienstverlening.
We will do IT for you.

 
Haverhals is een sterk groeiend, dynamisch logistiek en transport bedrijf.

Professioneel, service- en klantgericht, 24 uur per dag, 7 dagen per week, zijn enkele sleutelwoorden voor ons succes. Sinds 1993, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een logistiekbedrijf in al haar facetten en mogelijkheden. Onze grote groep van vaste en parttime medewerkers is uw garantie voor het op tijd verzenden, handelen of ontvangen van al uw producten of pakketten. Haverhals Logistiek is uw partner voor lokaal, regionaal, nationaal of internationale transport. Graag geven wij u een beeld van onze uitgebreide mogelijkheden.


Nationaal transport

Zowel binnen als buiten de landsgrenzen kennen onze chauffeurs blindelings de weg. In de afgelopen jaren hebben al veel mooie relaties hun internationale transport aan Haverhals Logistiek toevertrouwd. Haverhals kan u helpen in de dagelijkse uitvoering van internationaal transport.

Vraag een offerte aan

Internationaal transport

Zowel binnen als buiten de landsgrenzen kennen onze chauffeurs blindelings de weg. Haverhals kan u helpen in de dagelijkse uitvoering van internationaal transport. Dit biedt uitstekende mogelijkheden voor transport van uw producten zowel binnen als buiten de Benelux.

Vraag een offerte aan

 

Wij verzorgen de techniek, zodat u zich volledig kunt
focussen op het efficiënt beheer van uw bedrijf

Track & Trace

Volg online uw transport opdrachten met onze Track & Trace service.

Task management

Geef uw opdrachten online door.

Retail transport

Haverhals heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in Retail Logistics.